Uzunsöğüt Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimiz; kendine, çevreye ve topluma karşı duyarlı ve sorumluluklarının bilincinde, her alanda en iyiye ulaşmaya çalışan, bireyler olarak yetişsinler, -Yönetici, öğretmen, personel, veli ve öğrencilerimiz mutlu, huzurlu olarak, bölgede ve ülkede örnek olacak model bir okul toplumu oluşsun, -Tüm öğrencilerimiz hayatta mutluluk duyacakları bir mesleğe yönelerek kendilerine uygun bir orta öğretim kurumuna yerleştirilmeye hak kazansınlar, -Mükemmel niteliklere sahip bir kurum kültürü oluşsun, okul toplumunun bireyleri bu okul kültürleriyle gurur duysunlar.

Misyon: Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde; “fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür” nesiller yetiştirmek, öğrencilerimize çağdaş ve demokratik bir ortamda, çağdaş insan ruhunu vererek, onları geleceğin öncüsü Türk gençliği olarak eğitmek ve evrensel değerlere sahip model bir okul toplumu oluşturmaktır.

Başarılar:

Saatler: Sabah:07-50 12:20 (7 Saat) Öğle :12:30 - 17:00 (7 Saat)
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Çevre Köy Okulları ile bağlantılı Öğretmen servis imkanı vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://uzunsogutoo.meb.k12.tr

Adres - UZUNSÖĞÜT MAH. UZUNSÖĞÜT KÜME EVLERİ NO 102A TÜRKOĞLU / KAHRAMANMARAŞ

Öğretim Şekli :İkili Eğitim Öğretim

Yerleşim Yeri - Mahallemizde Tarım ve Hayvancılık yapılmaktadır. Arıcılık, Antep Fıstığı Yetiştiriciliği, Büyükbaş ve Küçükbaş hayvan yetiştiriciliği yapılmaktadır.

Adres - UZUNSÖĞÜT MAH. UZUNSÖĞÜT KÜME EVLERİ NO 102A TÜRKOĞLU / KAHRAMANMARAŞ

Ulaşım Her saat başı dolmuış bulunup İlçe Merkezine 5 dakika İl Merkezine 30 dakika sürmektedir. Ulaşım Problemi yoktur

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 7 km İl merkezine 28 km